Написать письмо в компанию
Проверочный код

Поле обязательно для заполнения

Должны быть введены только цифры от 0 до 9

Отправить

Сообщение отправлено!
Восстановление пароля

Восстановить

Регистрация
Вход

Вомонд
qr code

Вомонд

Территориальное местонахождение Украина, Ивано-Франковская
Краткое описание ПП «Вомонд» - приватне підприємство, що об’єднує в одній організаційній структурі різні виробничо-технологічні ланки по виготовленню ікри білкової, рибних паст, пресервів з риби та морепродуктів.
Виробництво засновано в 1995 році в м. Калуш Івано-Франківської обл. Підприємство має власні виробничі приміщення загальною площею понад 2500 м?, що збудовані з дотриманням санітарних вимог щодо організації рибопереробного виробництва. Підприємство у повній мірі забезпечено виробничим та технологічним обладнанням, засобами вимірювальної техніки, холодильними приміщеннями, має власну атестовану лабораторію та спеціалізований автотранспорт.
Ми постійно нарощуємо виробничі потужності, створюючи при цьому додаткові робочі місця. Завдяки щоденній відданій праці команди спеціалістів-технологів та менеджерів, систематичному контролю якості та безпечності, вишуканим смаковим якостям, наша продукція користується стабільним попитом на ринку.
Продукція ПП «Вомонд» успішно реалізується, через представництва як у всіх регіонах України, так і за кордоном. Наша продукція продається в багатьох національних торгових мережах («Фуршет», «555», «Рознет», «Ащан» та ін.), крім того постачається до закладів ресторанного господарства.
На даний час асортимент продукції, що виготовляється підприємством, представлений більше ніж 100 товарних позицій і відповідає встановленим вимогам щодо її якості та безпечності.
Вся продукція ПП «Вомонд» сертифікована. Крім того на підприємстві з 2007 р. впроваджені та функціонують система управління якістю та система управління безпечністю харчових продуктів, які сертифіковані у національній системі сертифікації УкрСЕПРО.
Смакові якості нашої продукції, гарантія її якості та безпечності, різноманітність варіантів фасування, широкий асортимент та розгалужена дистриб’юторська мережа дають можливість вибрати продукцію, яка смакує саме Вам.
Рибопродукти ПП «Вомонд» - доступна розкіш для кожного !
Производители товара

Производители товара

Регионы, в которых ищет дистрибьюторов/сети/оптовые базы /экспортеров/ производителей сырья

УкраинаУкраина (Винницкая, Волынская, Днепропетровская, Донецкая, Житомирская, Закарпатская, Запорожская, Ивано-Франковская, Киевская, Кировоградская, АР Крым, Луганская, Львовская, Николаевская, Одесская, Полтавская, Ровенская, Сумская, Тернопольская, Харьковская, Херсонская, Черкасская, Черниговская, Черновицкая, Хмельницкая)

Контактные данные (показать)
Просмотров: 87

Другая контактная информация: (03472)51062 +380681049879

О продукции

Продукция: Ікра білкова:
-червона
-чорна
Морепродукти:
-Морська капуста
-Мідії
Риба:
-Холодного копчення
-Гарячого копчення
-Солена
-Вялена
-Маринована
Пасти рибні
Пресерви
Маржинальность, %: 1

Прочее

Готовы ли рассматривать работу с новым производителем/дистрибьютором/экспортером/импортером: да
Партнеры: «Фуршет», «555», «Рознет», «Ащан» та ін.
ТМ продукции: Вомонд

Партнеры


Вице-Президент