Написать письмо в компанию
Проверочный код

Поле обязательно для заполнения

Должны быть введены только цифры от 0 до 9

Отправить

Сообщение отправлено!
Восстановление пароля

Восстановить

Регистрация
Вход

Бель Шостка Україна
qr code

Бель Шостка Україна

Территориальное местонахождение Украина, Сумская
Краткое описание "Бель Шостка Україна" -- український лідер у складі групи Bel, світового експерта з виробництва порційного сиру

Шосткинський молочний комбінат було побудовано у 1981 р. і первинно він складався із цільномолочного цеху і невеликої сироробної ділянки. Поступово розширюючи асортимент продукції, що випускається, комбінат все більше зосереджувався на виробництві твердих сирів. У 2005 р. підприємством було створено та виведено на ринок бренд "Шостка".

У 2007 р. французька група Bel придбала ВАТ "Шосткінський міськмолкомбінат", відчуваючи великий потенціал росту української компаніїї та ринку, а також бажаючи зміцнити свої позиції у Східній Європі.

Тепер Шосткинський ММК є частиною Групи Bel (Публічне Акціонерне Товариство "Бель Шостка Україна") і має велики перспективи подальшого розвитку в складі компанії - світового експерта в галузі виробництва сиру. Якість продукції завжди була і залишається головним пріоритетом "Бель Шостка Україна". Це не тільки оснащені лабораторії, закупка сучасного устатуквання, контроль кожного етапу технологічного процесу, але й інвестиції у розвиток власної сировинної зони. Сьогодні "Бель Шостка Україна" -- загальновизнаний лідер вітчизняного сироваріння. Продукція компанії визнана гідної численних почесних титулів: "Найкращий товар року України", "Національний рейтинг "Найкраща торгова марка України", "Лідер харчової та переробної промисловості", "Провідне підприємство України", "Бренд року", "Найкращий виробник року", переможець національного конкурсу якості продукції "100 найкращих товарів року". Але найголовнішою нагородою для шосткинських сироварів є всенародна любов: не випадково вже вісім років (2006 - 2013) поспіль підприємство перемагає у міжнародному фестивалі-конкурсі "Вибір року" у номінації "Сир року №1". У 2008 та 2010 роках ще одним доказом високої якості продукції ТМ "Шостка" стала перемога у номінації "Плавлений сир року №1". У 2012-2013 роках бренд "Весела корівка" став переможцем конкурсу "Плавлений сир року №1".
Производители товара

Производители товара

Контактные данные (показать)
Просмотров: 91

Директор компании (Ф.И.О.): 38 0542 700 494 +38 0542 700 495
Другая контактная информация: 38 0542 700 494
+38 0542 700 495

О продукции

Маржинальность, %: 30

Прочее

ТМ продукции: Шостка, Весела Корівка, Kiri, Leerdammer, Babybel,
Belcube

Партнеры


Вице-Президент

Портфель брендов


Армавир-плюс