Написать письмо в компанию
Проверочный код

Поле обязательно для заполнения

Должны быть введены только цифры от 0 до 9

Отправить

Сообщение отправлено!
Восстановление пароля

Восстановить

Регистрация
Вход

У Львівській галереї мистецтв відбудеться виставка живопису «Зрілість», організована з нагоди 300-річчя Львівської пивоварні

 

У жовтні 2015 року Львівській пивоварні, яка входить до складу компанії Сarlsberg Ukraine, виповнюється 300 років. На честь ювілею найстаріша броварня України спільно з Львівською національною галереєю мистецтв ім.Б.Г.Возницького відкриває виставку «Зрілість», на якій вперше побачать світ раритетні полотна портретного живопису XVII-XVIII ст.

 

Виставка «Зрілість» відбудеться у приміщенні Львівської галереї мистецтв (м.Львів, вул. Стефаника, 3) та буде відкрита для всіх бажаючих протягом одного місяця – з 16 жовтня до 16 листопада включно. Ціна вхідного квитка – 10 гривень.

 

На виставці представлені картини відомих митців, переважно італійської, іспанської та австрійських шкіл живопису, а також  роботи невідомих художників періоду XVII-XVIII століття. Виставковий проект розроблений з точки зору заглиблення в матерію часу, культурних цінностей та ідеалів.  Для виставки були обрані портрети зрілих людей, що у свій час досягли найвищого духовного, фізичного й інтелектуального розвитку та визнання у суспільстві. Серед них монахи, імператори, королі та прості люди. Деякі полотна вперше «побачать світ»!

 

Мистецька цінність запропонованих портретів полягає в тому, що вони стали безкомпромісним літописом свого часу, в якому з надзвичайною об’єктивністю і глибокою художністю розкрито не лише образ окремої людини,  але духовну та емоційну наповненість періоду XVII-XVIII століть.

 

Спільна виставка Львівської пивоварні та Львівської національної галереї мистецтв ім.Б.Г.Возницького отримала підтримку з боку Міністерства культури України, голови Львівської ОДА  та міського голови Львова.

 

Андрій Садовий, мер міста Львова: « Приємно, що у місті є підприємства, які не тільки виготовляють якісний продукт, є крупними роботодавцями й добросовісними платниками податків, але і здійснюють свій внесок у розбудову міста. Гарним прикладом є Львівська пивоварня. Протягом трьох століть броварня є невід’ємною частиною історичної спадщини Львова і реалізовує чимало проектів, які направлені на розвиток міста. Виставка «Зрілість», яку ініціювала пивоварня – це ще одне місце, де львів’яни та гості міста зможуть збагатитися духовно. Важливо, аби у непростий для країни час люди мали змогу культурно відпочити, отримати справжнє задоволення від прекрасних творів митців. Вітаю організаторів і гостей виставки з відкриттям і бажаю, аби запал до створення чудових проектів набирав нових обертів».

 

Євген Шевченко, генеральний директор компанії Carlsberg Ukraine: « На честь ювілею пивоварні ми вирішили зробити подарунок львів’янам та гостям міста, організувавши разом із Львівською національною галерею мистецтв ім. Б.Г.Возницького виставку «Зрілість». Маємо надію, що виставка сподобається відвідувачам і вони матимуть можливість зануритися та відчути невимовну енергетику представлених робіт. І, звичайно, розділити з нами радість святкування 300-річчя Львівської пивоварні.»

 

Лариса Возницька-Разінкова, директор Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького: « Картини, які представлені сьогодні у залах Львівської національної галереї мистецтв – це особливе надбання митців, вони несуть велику історичну і культурну цінність і ми надзвичайно раді, що сьогодні цими шедеврами мають змогу помилуватися всі бажаючі. Від імені нашого музею висловлюю слова вдячності Львівській пивоварні за такий чудовий проект. Атмосфера, яка панує у залах галереї просто неймовірна, її варто відчути, нею варто насолодитися…»

 

 

* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв.

 

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює 1650 людей. У портфель Carlsberg в Україні входить пиво, алкогольні та безалкогольні напої наступних торгових марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Warsteiner, Grimbergen, König Ludwig, а також безалкогольні напої ретро-колекції на «Розмай лісовий». Carlsberg Ukraine входить до списку крупних платників податків країни і є найбільшим датським інвестором в Україні.

 

За даними Nielsen*, за підсумками першого півріччя 2015 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,4%, на ринку квасу частка компанії складає 25,7% у натуральному виразі.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com

 

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

 

 * Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельні звички. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com .

 

Про ТМ «Львівське»

«Львівське» — це найдавніше українське пиво, яке почали варити монахи ще у далекому 1715 році на Львівській пивоварні, що була заснована у 1715 році з легкої руки старости Станіслава Потоцького. Він надав монахам єзуїтам, які оселилися на його землі, право побудувати у Краківському передмісті Львова броварню. З тих пір і варять тут перше українське пиво. Смак цього славетного бурштинового напою пройшов довгий шлях крізь сторіччя. Його полюбили ще наші діди та прадіди.

 

За сприяння ТМ «Львівське» у Львові в 2005 році був відкритий перший в Україні Музей пивоваріння. Його відкриття було приурочене до святкування 290-ї річниці «Львівської пивоварні».

 

Восени 2013 року Львівська пивоварня отримала почесне звання «Обличчя міста». Були встановлені лавочки на центральних вулицях Львова (пр-т. Свободи, пл. Ринок, вул. Краківська, Галицька, Театральна).

 

Пиво «Львівське» щороку бере активну участь у святкуванні Дня міста, «Різдва зі Львівським», Днів Львова у містах України, а також у таких етно-джазових фестивалях як «Флюгери Львова», «Країна Мрій», «Країна Мрій Різдвяна»

Пиво «Львівське» традиційно підтримує видатні музичні проекти Україн, серед яких Всеукраїнський тур гурту «Воплі Відоплясова» в 2013 році, вихід музичного альбому гурту «Воплі Відоплясова» під назвою «Чудовий Світ» та етно-диск «Вечорниці», а також Всеукраїнський ювілейний тур гурту «Океан Ельзи» під назвою «Океан Ельзи – 20 років разом» в 2014р.

 

Також активна участь пива «Львівське» у соціальному та культурному житті міста відзначилась участю у встановленні у Львові першого в Україні пам’ятника броварям, п’яти скульптур батяриків. Крім того, перше українське пиво започаткувало у Львові щорічний фестиваль живої скульптурної композиції «Львівське крізь віки». 

За результатами першого півріччя 2015 року ТМ «Львівське» утримує позицію №2 на ринку України з часткою ринку 14,7% в об’ємі за даними компанії АС Nielsen.